Comunicat de presă: „Bohemian Flow împlineşte 3 ani şi îşi continuă drumul”

Momentul va fi marcat sâmbătă, 17 decembrie, printr-o super petrecere de unde nu vor lipsi muzica live, poezia şi multe alte surprize.

În contextul unor condiţii economice dificile şi a scăderii dramatice a consumului mai există totuşi oameni care continuă să investească în afaceri de tip „art & pleasure”. Dacă în 2008 părea o nebunie să deschizi un bar în Sibiu, în 2011 este o adevărată minune că el mai rezistă. Aceasta este povestea lui Bohemian Flow Art & Pub, din Piaţa Mică nr. 26, ce şi-a deschis porţile în decembrie 2008 şi s-a dorit a fi o colaborare între doi investitori, dar a rămas până la urmă doar “copilul” lui Mihai Neguş. 
Barul a trecut prin destule transformări, de la aspectul interior până la specificul muzicii, dar în cei trei ani de existenţă s-a făcut remarcat ca un loc din Sibiu unde poţi asculta muzică live cu nume sonore dar şi artişti underground, care sunt la început de drum, la preţuri accesibile.
Astfel, în spiritul motto-urilor deja consacrate: „Don’t be afraid of art, Don’t be afraid of your mind!” & „…go with the flow…”, Bohemian Flow Art & Pub împreună cu Vlad Simon & Friends şi Asociaţia Artgothica Sibiu, vă invită sâmbătă, ora 20, în Piaţa Mică nr. 26, la celebrarea a 3 ani de existenţă printr-o seară selectă de muzică live, poezie şi multe alte surprize.

„Go with the flow…”

Rezervări: tel. 0758 888 558 / 0269 218 388

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*