“Comunitate. Sport și Sănătate. Unitate”: proiectul prin care CSU Sibiu păstrează legătura cu iubitorii baschetului sibian

BC CSU Sibiu a demarat o campanie menită să găsească numitorul comun între sănătate și baschet.

“Vom dezvolta, alături de actorii importanți ai acestor zile, crezul nostru – #NuCedăm – adaptându-l zilelor în care trăim”, anunță clubul sibian.

“Sub forma unor interviuri video realizate sub genericul: ”COMUNITATE. SPORT ȘI SĂNĂTATE. UNITATE”, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, vă dăm întâlnire, de la 20:30, pe conturile BC CSU Sibiu de Facebook și Youtube, cu actorii importanți ai comunității galben-albastre. Vom discuta despre cum au trecut prin această perioadă de criză, despre dorul de baschet și cum va trebui să înfruntăm totul, mai departe, într-un climat cât mai apropiat de normalitatea pe care cu toții o cunoaștem.

Fiecare interviu va fi centrat pe subiectul aflat pe buzele tuturor, pandemia de coronavirus și toate implicațiile pe care aceasta le-a adus în baschet, în special, dar și în sport, în general.  Pentru că viața sportivilor, antrenorilor, staff-ului, suporterilor, partenerilor și sponsorilor noștri s-a schimbat, încercăm să transmitem un mesaj optimist, oferind sfaturi utile și metode de precauție, în acest context”, se arată într-un comunicat al BC CSU Sibiu.

”În ultimele două luni de zile, indiferent de domeniul de activitate, cu toții am pus sănătatea pe primul loc. BC CSU Sibiu a făcut asta și a luat toate deciziile care i-au stat în putere pentru acest obiectiv comun: protejarea sănătății. A fost prioritatea numărul 1 și nu ne-am îndepăratat deloc de dragostea noastră față de baschet. Vrem să descoperim, alături de suporterii și partenerii noștri, provocările cu care ne-am confruntat cu toții, în această perioadă, dar și să vă oferim sfaturi, recomandări și proiecții despre cum va fi viața noastră, de acum încolo”, a spus Horațiu Floca, directorul clubului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*