Comunitatea sibiană are calități deosebite. Se poate realiza uneori chiar și ceea ce aparent pare imposibil

Comunitatea sibiană are calități deosebite, cum ar fi aceea de a integra și de a ajuta pe cei cu diferite nevoi. Asociația Diakoniewerk International este unul dintre actorii din comunicate care oferă sprijin tinerilor cu dizabilități din municipiul Sibiu.
Proiectul „Activi pentru incluziune. Activități de timp liber pentru persoane cu dizabilități” este doar o parte din acțiunile întreprinse de asociație pentru dezvoltarea și integrarea acestor tineri speciali, informează Primăria Sibiu, instituție care este alături de aceste inițiative, cofinanțând de 6 ani proiectul, prin Agenda Comunității.
În acest an tinerii cu dizabilități care fac parte din Asociaţie, dar și ceilalți din comunitatea sibiană au participat la mai multe activități organizate în cadrul proiectului. Aceștia s-au bucurat de timp petrecut împreună prin participarea la ore de teatru, fotografie, dans contemporan, zumba, pictură, pantomimă și kinetoterapie.
Prin aceste activități și cu ajutorul specialiștilor, cei prezenți și-au conturat abilități noi, au reuși să depășească anumite bariere de comunicare și să se cunoască mai bine. Tinerii au demonstrat că se poate realiza uneori chiar și ceea ce aparent pare imposibil, atunci când dorinţa este suficient de puternică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*