Con-Casa susține baschetul sibian

Unul dintre partenerii importanți ai echipei locale de baschet, venit în urmă cu două sezoane alături de BC CSU Sibiu, va continua să sprijine performanța și tradiția baschetbalistică sibiană și în sezonul următor.

Con-Casa va fi sponsor al galben-albaștrilor și în sezonul 2017/2018.

Una dintre companiile sibiene cu tradiție de peste 10 ani continuă să sprijine BC CSU Sibiu. După o colaborare extrem de bună, în ultimele două sezoane, conducerea Con-Casa și-a exprimat dorința de a fi alături de cea mai iubită echipă și în sezonul 2017/2018.

”Voi continua să susțin baschetul sibian și în sezonul 2017-2018, felicit întreaga echipa BC CSU Sibiu pentru evoluția și organizarea din sezonul recent încheiat și sunt încântat de frumoasele rezultate obținute pe teren. Stabilitatea și continuitatea de la nivelul conducerii administrative și al băncii tehnice îmi dau încredere că acest club de tradiție din baschetul românesc va continua drumul ascendent spre performanță înregistrat în ultimii ani”, a declarat administratorul Con-Casa, inginerul Sorin Gheorghe.

ConCasa este o societate sibiană de constructii civile cu o vechime de peste 10 ani în acest domeniu. ”Îi mulțumim domnului Sorin Gheorghe pentru faptul că, prin societatea pe care o conduce, ne este aproape de doi ani de zile. Iată că de la un sezon la altul,  parteneriatele cu sponsorii noștri devin tot mai puternice. Suntem onorați să reprezentăm Sibiul în competițiile în care suntem angrenați și suntem extrem de bucuroși să promovăm, în același timp, branduri locale, cu tradiție, așa cum este și cazul companiei Con-Casa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*