Concert Aniversar ”Brukenthal 300” la Sala Thalia

Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu va găzdui luni, 26 iulie 2021 Concertul Aniversar ”Brukenthal 300” susținut de Orchestra Filarmonicii chiar în ziua de naștere a baronului. Pe scenă vor urca dirijorul Cristian Lupeș și violonistul Alexandru Tomescu.

Pentru a marca cei 300 de ani de la nașterea lui Samuel von Brukenthal, Filarmonica de Stat Sibiu și-a intitulat sugestiv sezonul muzical  2020-2021 ”Stațiunea Muzicală Brukenthal” iar în urmă cu două săptămâni a fost lansat și proiectul ”Brukenthal Unplugged” – care însumează o serie de evenimente care au același scop: de a-l celebra pe baronul Sibiului.

În 26 iulie 2020 – într-o avanpremieră a anului aniversar Brukenthal – Orchestra Filarmonicii Sibiu a susținut un concert chiar în Curtea Palatului Brukenthal. Anul acesta, Concertul Aniversar Brukenthal va avea loc în Sala Thalia datorită infrastructurii adaptate pentru a oferi siguranța sanitară necesară în această perioadă dar și pentru a putea oferi șansa cât mai multor sibieni de a participa la acest eveniment, fiind puse în vânzare aproximativ 300 de bilete.

Programul concertului, ales special pentru a marca acest eveniment aniversar, va cuprinde lucrări semnate de Alessandro Scarlatti, Max Bruch și Antonín Dvořák.

Biletele pentru concertul de la Sibiu s-au pus în vânzare pe portalul iabilet.ro și la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu. Prețul unui bile este de 100 de lei. Informații la telefon 0735566486.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*