Concert în Duminica Eternității, la Biserica Evanghelică din Sibiu

Parohia Evanghelică C.A. Sibiu organizează o serie de evenimente în cadrul proiectului „Concerte cu Händel și Fauré” în catedrala luterană Sfânta Maria din Piaţa Huet, redeschisă în întregime după aproximativ 5 ani de lucrări de restaurare și reabilitare.

Duminică, 20 noiembrie, la ora 18.00, pentru a sărbători Duminica Eternității în tradiția luterană, sibienii sunt invitați să audieze un concert cu lucrări care abordează tema tranziției pământești, cea mai de seamă fiind „Requiem” de Gabriel Fauré. Aceasta este prezentată într-o versiune camerală bazată pe primele sale versiuni.
Lucrările vor interpretare de Corul Bach Sibiu, un ansamblu muzical al Filarmonicii de Stat Sibiu, Gabriela Schlandt – soprană, Elisa Gunesch – mezzo-soprană, Gabriel Silișteanu – viola, Brita Falch-Leutert – armoniu. Conducerea muzicală este asigurată de Jürg Leutert.
Accesul publicului se realizează în baza biletelor puse în vânzare la chioșcul aflat în Ferula Catedralei Luterane din Piața Huet. Costul unui bilet este de 20 de lei. Copiii cu vârsta până în 6 ani beneficiază de gratuitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*