Concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Vescan și Bibi la Târgul de Crăciun Șelimbăr

Târgul de Crăciun Șelimbăr vă invită, în 22 și 23 decembrie, în parcarea de la Shopping City Sibiu, la concerte cu Andra, Narcisa Suciu, Vescan și Bibi.

După ce, săptămâna trecută, am avut parte de spectacole cu Andra Gogan, Gașca Zurli, Fuego, Simi Deac și Eugen Mihăilă, Târgul de Crăciun din Șelimbăr are programate în acest wekeend alte patru concerte ce merită văzute. Astfel în zilele de 22 și 23 decembrie, în parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, sunteți invitați să vă bucurați de show-uri artistice de calitate.

Pe 22 decembrie, înainte de sărbătoarea Crăciunului, va fi o seară plină de magie. Începând cu ora 18.00, Narcisa Suciu susține un recital de colinde, iar de la ora 19.00, Andra promite un spectacol de excepție pe care nu aveți voie să îl ratați. Duminică este rândul adolescenților să se bucure de prezența a doi artiști în vogă. Astfel pe 23 decembrie, de la 18.00 concertează BiBi, una dintre cele mai iubite artiste în rândul noii generații. De la 18.45, puteți asista la ultimul concert programat la cea de a doua ediție a Târgului de Crăciun Șelimbăr. Vescan este cel care închide seria de spectacole, cu un show în care va interpreta cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Program concerte

22 decembrie

  • 18:00 – Narcisa Suciu
  • 19:00 – Andra

23 decembrie

  • 18:00 – Bibi
  • 18:45 – Vescan

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*