Concurs de biciclete pe Dealul Gușteriței

Asociaţia Tură în Natură vine cu o competiţie nouă în zona deluroasă nordică a Sibiului. Concursul de biciclete „Sibiu Gușterița MTB 2016” se va desfășura duminică, 23 octombrie, cu plecare din fața bisericii evanghelice din cartierul Gușterița.

tura in naturaTraseul măsoară 20 km și este de dificultate medie, parcurgând drumuri de țară și drumuri forestiere. Cea mai parte a traseului străbate pădurea de pe Dealul Gușteriței. Competiţia își propune o punere în valoarea a acestei zone, dar şi o prelungire a sezonului competiţional, după ce practicarea MTB-ului în zona montană este mai puţin accesibilă.

Participare gratuită

Competiţia nu are taxă de participare. Categoriile de concurs vor fi următoarele: juniori – 14-19 ani, seniori – 20-29 ani, seniori – 30-39 ani, veterani – peste 40 ani, feminin: open șiT family: tineri sub 14 ani, însoțiți de un părinte. Potrivit organizatorilor, sâmbătă, la ora 14.00, încep înscrierile şi se vor prelua numerele de concurs. O oră mai târziu este programată o tură de recunoaştere a traseului şi socializare, urmată, de la ora 17.00, de o ședinţă tehnică şi discuţii despre ciclism. Duminică, înscrierile şi preluarea numerelor de concurs se vor face la ora 9.00, pentru ca startul să fie dat pe categorii, la 11.00, din fața bisericii evanghelice din Guşteriţa. Participanții sunt așteptați să sosească înapoi la biserică la ora 12.30. De la 13.00 se va desfășura cursa familiilor. Festivitatea de premiere are loc la ora 14.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*