Concurs de înot cu premii în valoare de 80.000 lei

Cupa Serious Fun va avea loc în data de 18 mai, la Bazinul Olimpia. 320 de copiii se întrec pentru premiile în valoare de 80.000 de lei.

Înotătorii vor fi susținuți din tribune de peste 2.400 de colegi și 1.000 de părinți. Competiția se va desfășura pe parcursul a 8 ore (câte o oră jumăte pentru fiecare categorie). Maxim 16 clase vor reprezenta fiecare nivel, de la clasa 0 la clasa a IV-a. La rândul ei, fiecare clasă va fi reprezentată de două fete și doi băieți. „Când vedem emoțiile piticilor, susținerea întregii clase din tribună, felul cum fac (sau nu fac încă) față înfrângerilor și mai ales lacrimile de fericire din ochii câștigătorilor, suntem convinși că această competiție este ceea ce ne dorim“, spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun. Competiția va începe la ora 8.30, cu elevii clasei I. De la ora 10.00, se vor întrece elevii clasei pregătitoare, de la ora 11.30, cei de clasa a II-a, de la ora 13.00, cei de clasa a III-a, iar clasa a IV-a va încheia competiția, cu cursele ce vor începe la ora 14.30.

Premii serioase

Valoarea premiilor puse în joc la cea de-a patra ediție a Cupei Serious Fun depășește 80.000 de lei. Locurile I de la fiecare categorie sunt pentru întreaga clasă a câștigătorilor și nu doar pentru cei care intră în bazin. Câștigătorii concursului pentru clasa zero vor merge pentru o zi, ca cercetași, la munte. Clasa I va petrece o zi la piscina cabanei Supporter de pe Valea Avrigului. Câștigătorii de la clasa a II-a vor petrece o zi întreagă pe biciclete în afara Sibiului, cei de-a III-a vor petrece o zi la Funpark Arena Platoș, iar câștigătorii clasei a IV-a se vor putea bucura de o zi de echitație la pensiunea Ghiocelul. Transportul pentru fiecare excursie va fi asigurat de Air Tour Travel. Concurenții vor fi premiați cu ajutorul sponsorilor: Decathlon, Boromir, Tymbark, Sport Gear și Mindspot. Cadrele didactice vor fi premiate prin intermediul: Chic Bijoux, Salonul Mariana Voivoda, Beauty Salon și Perfect Nails by Ana.

Înscrierile în concurs se fac până în data de 15 mai, la adresa de e-mail andreeap@seriousfun.com.ro sau la telefon 0748.659.831.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*