Concurs național de pian, la Biblioteca ASTRA

În perioada 2-4 martie se va desfășura cea de-a VI-a ediţie dedicată Sibiului a Festivalului-Concurs Naţional de Pian „Prietenii muzicii”, din cadrul „Pro Piano România”.

Festivalul-concurs va fi găzduit de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, în sala festivă (Corp A, etaj 2). Intrarea pe tot parcursul celor trei zile de festival este liberă.

Deschiderea oficială va avea loc în data de 2 martie, ora 10.30, iar în 3 și 4 martie va fi reluat concursul de la ora 9. Gala festivalului va avea loc duminică, 4 martie, ora 11.30.

Manifestarea este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani, fiind divizată în 3 secţiuni: A – tineri care studiază pianul ca instrument principal, în școli și licee de muzică, B – tineri care studiază pianul fie ca instrument opțional, fie la Palatele Copiilor, Case de Cultură sau în sistem particular şi  C – ansamblu la 4 mâini (pe un pian).

Evenimentul este organizat de fundaţia culturală „PRO PIANO – ROMÂNIA” în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu şi Filiala Judeţeană Sibiu a Uniunii Arhitecţilor din România (UAR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*