Condimentul ce întărește sistemul imunitar și scade riscul de infarct. E un aliat în lupta cu cancerul și bacteriile

Condimentul care întărește sistemul imunitar. Este o plantă de bază în multe bucătării din lume și are numeroase beneficii asupra organismului nostru, chiar poate ajuta în lupta cu cancerul și bacteriile.

Condimentul care întărește sistemul imunitar este oregano, care reprezintă și un aliat în lupta cu cancerul și bacteriile. Totodată, această plantă poate să te scape de durerea de dinți.

Acest condiment poate fi folosit și sub formă de ceai. Ceaiul de oregano este foarte eficient și întărește sistemul imunitar. Oregano conține acizi grași Omega-3, care te pot ajută să îți echilibrezi nivelul de colesterol din sânge.

De asemenea, acesta poate să îți îmunătățească buna funcționare a inimii, reducând riscul de ateroscleroza, atac de cord (infarct) și accidentul vascular cerebral, potrivit sfaturimedicale.ro.

Condimentul care întărește sistemul imunitar. Combate cancerul

Condimentul care întărește sistemul imunitar, oregano, este bogat în antioxidanți. Aceștia sunt compuși care ajută la combaterea problemelor cauzate de elemente nocive din organism, precum cancerul sau bolile de inimă.

Antioxidanții din oregano, condimentul care întărește sistemul imunitar și reduce riscul de infarct, neutralizează daunele provocate de radicalii liberi, care duc la cancer, dar nu numai. Acești compuși pot să ajute la prevenirea cancerului.

Mai multe studii arată că ingredientele active din oregano au proprietăți care acționează împotriva cancerului, în special al cancerului de colon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*