Consilier local din Avrig în conducerea națională a Ligii Aleșilor Locali PMP (CP)

Filiala PMP Sibiu are un reprezentant în conducerea națională a Ligii Aleșilor Locali PMP (LAL), după Conferința Extraordinară care s-a desfășurat sâmbătă 29.10.2022 la Palatul Parlamentului in Bucuresti, în prezența a peste 1100 dintre primarii, viceprimarii și consilierii locali PMP.

Daniel Stoica, consilier local în Avrig, județul Sibiu,  a fost ales secretar executiv al acestei structuri formată din reprezentanți PMP în administrația publică locală, care este condusă de către consilierul județean Suceava, Marian Andronache.

Liga Aleșilor Locali PMP propune o strategie coerentă de dezvoltare a comunităților locale și de susținere a românilor în contextul numeroaselor crize care afectează România: economică, energetică, socială, demografică și de leadership politic. PMP consideră că este nevoie de o schimbare radicală de raportare a puterii de la București față de administrațiile locale, prin descentralizarea proceselor decizionale și de repartizare a resurselor și prin încurajarea implicării cetățenilor în mecanismele administrative la nivel local. Deasemenea, întâlnirea de la București,  unde președintele PMP Eugen Tomac i-a avut ca invitați pe Cătălin Drulă, liderul USR și Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, marchează startul unui proces de consolidare a opoziției de dreapta în fața actualei majorități parlamentare.

„Suntem o voce importantă în administraţia publică locală şi vom continua să spunem adevărul. PSD şi PNL cred că pot minţi, şantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecinţe. Noi însă suntem hotărâţi să apărăm fiecare român curajos din această ţară care vrea să facă politică liber şi exclusiv în interesul oamenilor. PSD si PNL au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziţi de ziua de mâine. Au promis că vor construi spitale şi nu au construit nimic. Au promis că vor construi şi vor renova şcoli, dar mii de instituţii de învăţământ au grupul sanitar în curte. Au promis oraşe şi comune cu drumuri asfaltate, dar suntem în continuare ţara europeană cu cele mai multe drumuri „de pământ”, la fel ca acum un secol. Au promis că oamenii se vor simţi în siguranţă pe străzile României, dar în continuare clanurile de tip mafiot înspăimântă cetăţenii. Din toate aceste considerente este necesar ca PMP să strângă rândurile şi să construiască o alternativă credibilă la actuala putere, la frăția roșie a baronilor PSD si PNL, care nu aude, nu vede şi nu înţelege realitatea” consideră Eugen Tomac, presedintele PMP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*