Consilier USR la Copșa Mică, condamnat pentru furt din fonduri europene. A fost exclus din partid

După un an şi jumătate de judecată, consilierul USR Marcel Ciobotă, fost angajat al primăriei Copşa Mică, a primit sentința judecătorească pentru furt din fonduri europene: 3 ani închisoare cu suspendare, 100 de zile de muncă în folosul comunității, suspendarea dreptului de a alege şi de a fi ales pe 3 ani, recuperarea sumei de 40.000 lei şi cheltuieli de judecată.

În urma acestei condamnări, organizația Sibiu a USR a dat publicității un comunicat de presă în care se distanțează de consilierul local de la Copșa Mică Marcel Ciobotă.

„ USR nu tolerează astfel de comportamente mai ales când este vorba despre membrii săi. Deși nu este încă o condamnare definitivă Marcel Ciobotă nu mai este de astăzi membru USR și nici consilier local, în urma demisiei pe care i-am solicitat-o de urgență.” a precizat Ruxandra Cibu Deaconu, președinta Filialei Județene USR Sibiu.

Milităm în continuare pentru ca în administrațiile publice locale funcțiile să fie ocupate de oameni competenți, fără probleme legale și vom sancționa aceste derapaje de fiecare dată când contextul o cere” se arată în comunicatul de presă al celor de la USR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*