Consiliul Judeţean Sibiu a semnat contractul pentru construirea unui pod în Bogatu Român

Până la sfârșitul acestui an, Consiliul Județean Sibiu, va realiza un pod nou în Bogatu Român, sat aparținător de comuna Păuca. Podețul existent, situat în amonte de podul proiectat, a suferit alunecări.

Conducerea Consiliului Judeţean Sibiu, reprezentată de vicepreședintele cu atribuții de președinte Constantin Şovăială, a semnat azi contractul pentru “Construire pod pe drumul județean DJ 141C, limită jud. Alba – Broșteni – Bogatu Român – int. DJ 107B, km 21+800” cu operatorul economic SC Prodial SRL din Cisnădie, desemnat câştigătorul licitaţiei, la care au mai participat încă trei firme din Sibiu, Cluj şi Harghita.

„Valoarea contractului încheiat cu SC Prodial SRL este de 2.101.030 lei fără TVA, cu 558.502,20 lei mai puţin faţă de valoarea estimată”, a precizat Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu.

Noul pod va avea  o lungime totală de 24,10 m și o lățime de 10,20 m, din care partea carosabilă va fi de 7,80 m, iar lățimea trotuarelor de câte un metru fiecare. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*