Consiliul Județean Sibiu – dezbatere publică cu privire la modernizarea DJ 106 C Sibiu – Cisnădie – Sadu

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, invită toți factorii interesați la o dezbatere publică cu privire la modernizarea drumului județean care leagă Sibiul de orașul Cisnădie, luni, 21 octombrie, începând cu ora 14.00, în sala de Consiliu a CJ Sibiu.

Consiliul Județean Sibiu urmează să aprobe documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pe drumul județean care face legătura dintre Sibiu și Cisnădie, documentație care prezintă soluția pentru fluidizarea acestei zone extrem de aglomerate în intervale orare critice cu impact asupra calității vieții locuitorilor din Cartierul Arhitecților, dar și a celor care fac naveta din Sibiu la Cisnădie sau retur.

Invităm orice persoană interesată de acest subiect la o dezbatere deschisă care va avea loc la data și ora sus menționată.

“Prin modernizarea drumului județean Sibiu-Cisnădie ne dorim să fluidizăm traficul din aceasta zonă și să asigurăm locuitorilor un acces cât mai facil în și dinspre Sibiu. Fiind un proiect de interes pentru foarte multă lume, lansăm public acest apel la dezbatere pentru a ne asigura că, în final, vom adopta cea mai buna variantă. Practic. în cadrul dezbaterii vom prezenta celor interesați soluția Consiliului Județean Sibiu, iar in situația în care există propuneri de îmbunătățire, pertinente, să le putem analiza”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Tronsonul de drum modernizat, de la ieșirea din municipiul Sibiu până la podul peste râul Seviș,  va fi prevăzut cu două benzi de circulație pe sensul de intrare în municipiul Sibiu și cu o bandă pe sensul de ieșire din municipiu Sibiu. Pista de biciclete care tocmai a fost inaugurată de Primăria orașului Cisnădie va fi integrată în acest proiect. Având în vedere faptul că drumul Sibiu – Cisnădie este intens circulat, pentru siguranța bicicliștilor care vor folosi acest tronson, pista de biciclete va subtraversa drumul județean printr-un pasaj. Pe ambele părți drumul modernizat va fi prevăzut cu trotuare, iar drumurile laterale vor fi racordate la drumul județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*