Consiliul Județean vrea să reabiliteze drumul județean 141C

Veste bună pentru locuitorii din satele Broșteni și Bogatu Român, dar și pentru toți cei care tranzitează DJ 141C, drumul care face legătura cu județul Alba.

Consiliul Județean Sibiu a început demersurile pentru modernizarea acestui drum în lungime de 10 km și a lansat licitația pentru servicii de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții „Reabilitare drum județean DJ 141 C – limită județul Alba – Broșteni – Bogatu Român – intersecție DJ 107”.

foto: arhiva

Tronsonul de drum care este necesar să fie reabilitat este situat în intravilanul și extravilanul localităților Broșteni și Bogatu Român, sate aparținătoare comunei Păuca.

Valoarea estimată a serviciilor de proiectare și asistență tehnică este de 576.000 lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată exclusiv din bugetul Consiliului Județean, transmite Ioana Căpățînă, purtătorul de cuvânt al instituției.

Cei interesați își pot depune ofertele pe SEAP, până în data de 19 februarie, ora 15. Termenul de predare a serviciilor de proiectare este de 90 zile de la semnarea contractului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*