Constantin Chiriac în dialog cu Dragoș Bucurenci

Deși festivalul s-a încheiat, acesta continua pentru sibieni cu un dialog special între Constantin Chiriac și Dragoș Bucurenci în cadrul unei noi conferințe speciale FITS.

Teatrul Național Radu Stanca și Festivalul Internațioal de Teatru duc așadar mai departe  seria conferințelor speciale din acest an cu un nou eveniment, care îl va avea ca invitat, pentru prima data în cadrul acestei platforme de dialog, pe Dragoș Bucurenci. Vineri, 5 octombrie 2018, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, Constantin Chiriac și Dragoș Bucurenci vor susține conferința „Despre cultura comunicării și comunicarea culturii”. Evenimentul este organizat de TNRS și FITS în parteneriat cu Librăria Habitus și Departamentul de Artă Teatrală al ULBS iar ntrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile, se precizează într-un comunicat de presă al Teatrului Național Radu Stanca.

Dragoș Bucurenci este consultant și trainer de comunicare, antreprenor și activist civic. A absolvit programul de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business și a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale. Prin intermediul KHASTALIA, compania de consultanță în comunicare, training și executive coaching pe care a fondat-o, Dragoș a format peste două mii de manageri  în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul „Cel Mai Bun Training al Anului”,  la Gala Business Edu din 2010.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP și ca trainer autorizat al modelului Process Communication® în România. Este doctorand în științele comunicării al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

A construit două ONG-uri de mediu, Salvați Delta și MaiMultVerde, declanșând o campanie națională care a reușit să schimbe atitudinea tinerilor față de voluntariat şi faţă de ecologie. În 2015, Dragoș s-a alăturat Fundației Hope and Homes for Children ca director de dezvoltare, coordonând activitățile de fundraising și comunicare ale organizației. Mai mult, a realizat și a prezentat mai multe programe de televiziune la PRO TV, TVR1, RealitateaTV, Prima TV, a scris în Academia Cațavencu, Evenimentul zilei, Esquire, Elle și The One. Ultima lui carte, Despre curajul de a ne lăsa văzuți, apărută în 2016 la Curtea Veche, este o colecție de eseuri despre comunicare, vulnerabilitate și despre maturizarea unei generații în România post-comunistă.


VM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*