Consultare publică

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au în vedere modificarea traseelor și a intervalelor orare în care școlile de șoferi pot desfășura activitatea practică de învățare a conducerii unui autovehicul.

„În activitatea curentă, polițiștii rutieri au constatat că prezența în trafic a autovehiculelor destinate învățării conducerii unui autovehicul în zonele aglomerare și la ore de vârf, cu valori de trafic semnificative, influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier.

Având în vedere că actualele trasee pe care se poate învăța conducerea unui autovehicul nu mai corespund realității cotidiene, în baza art. 31 din HG nr. 1391/2006, în perioada imediat următoare polițiștii rutieri intenționează să modifice atât intervalul orar, cât și aceste trasee.

Ne dorim ca această decizie să aibă un impact pozitiv asupra traficului rutier, motiv pentru care supunem consultării publice această inițiativă. În acest sens, pe adresa de e-mail luciana.lazar@sb.politiaromana.ro, locuitorii municipiului Sibiu pot transmite până la data de 6 decembrie, observațiile și recomandările vizavi de străzile și intervalele orare în care școlile de șoferi influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier”, ne-a declarat comisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*