Consulul german, solidar cu sibienii

Consulul Germaniei la Sibiu, Hans E. Tischler, alături de colaboratori ai consulatului, va dona sânge la Centrul de Transfuzii de pe B-dul Corneliu Coposu.

„Astfel, reprezentanţa circumscripţiei consulare de la Sibiu doreşte să transmită un semnal de solidaritate comunităţii sibiene și acelor cetăţeni care se confruntă cu probleme grave de sănătate şi au mare nevoie de transfuzii de sânge”, transmite Ioana Deac, purtătorul de cuvânt al misiunii diplomatice germane la Sibiu.

Hans Erich Tischler / foto © Fred Nuss

Acțiunea va avea loc joi, 31 ianuarie,  cu începere de la ora 11.30.

În vârstă de 60 de ani, Hans Erich Tischler conduce Consulatul german de la Sibiu din august 2017 și are experiență în țări cu un climat socio-economic dificil. În cariera sa diplomatică de peste trei decenii, Tischler a îndeplinit însărcinări din partea guvernului federal german la Moscova, Seul, Cairo, Baku sau Pristina. „Misiunea noastră constă în aprofundarea strânselor relaţii cu Transilvania, în special în domeniile economic şi cultural, precum şi sprijinirea minorităţii germane, punte importantă între ţările noastre”, spune Excelența Sa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*