Consulul Kerstin Ursula Jahn și Animal Life Sibiu, prietenie în folosul animalelor fără stăpân

Consulatul German de la Sibiu a marcat trei decenii de prietenie şi parteneriat româno-german în Europa alături de Animal Life Sibiu, Puppe și Django, foști căței de pe stradă. Consulul Kerstin Ursula Jahn și-a arătat sprijinul pentru cauza animalelor fără stăpân.

La Consulatul German de la Sibiu s-au sărbătorit trei decenii de prietenie şi parteneriat româno-german în Europa. În afară de oficieli cunoscuți din oraș, petrecerea a mai avut însă câțiva invitați: Puppe și Django, foști căței de pe stradă și reprezentanții Animal Life: Dali, Georgi și Andreea.
”Pentru Animal Life a fost o sărbătoare a prieteniei și a recunoașterii faptului că grija și dragostea față de animale își pot avea locul chiar și în cele mai înalte cercuri ale diplomației. Am avut plăcerea de a vorbi despre activitatea noastră și de a încuraja participanții să ne cunoască și să ne sprijine. Am strâns astfel 3066 de lei în urna noastră de donații, și îi mulțumim fiecărui donator în parte!”, spun reprezentanții asociației.
Tot ei povestesc despre doamna consul Kerstin Ursula Jahn, care s-a arătat o mare iubioare de animale și a susținătoare a cauzei animalelor fără stăpân. ”Pe doamna consul Kerstin Ursula Jahn am cunoscut-o în acest an, chiar în fața adăpostului nostru. Venise să ne viziteze cu mașina plină de saci de mâncare, cu un animal de plus în mână, în echipament de drăgălit căței, și cu un zâmbet larg pe față. Am povestit cu toții, oameni și căței, și ne-am împrietenit pentru totdeauna. (…)
Mulțumim în numele animalelor pe care le îngrijim echipei inimoase a Consulatului, mulțumim doamnei Jahn pentru încrederea și prietenia pe care ne-a arătat-o!”, conchid reprezentanții Animal Life Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*