Continuă INCONȘTIENȚA de weekend pe șosele noastre. Beți, fără permis, dar la volan

La data de 5 august a.c., în jurul orei 07,30, pe DN 1, polițiștii Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un brașovean în vârstă de 55 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 03,00, în localitatea Șelimbăr, pe strada Mihai Viteazu, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, șoferul unui autoturism nu s-a asigurat suficient și a intrat în coliziune cu un imobil.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazu de către un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Nocrich.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat sau neînregistrat.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 01,15, în municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Corneliu Coposu, iar în intersecția sens giratoriu din Piața Unirii, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, sibianul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*