Continuă mișcările de trupe la Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr acordă în continuare atenție tinerilor jucători din zona Sibiului. Doi juniori de la Interstar Sibiu fac pregătire în această perioadă sub comanda lui Claudiu Niculescu. Casian Soare și Robert Gliga, ambii în vârstă de 16 ani, profită de parteneriatul dintre echipa de Liga 2 și clubul sibian recunoscut pentru jucătorii valoroși pe care i-a crescut și lansat în fotbalul mare de-a lungul anilor.

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

Cei doi juniori sunt în această perioadă la Rm. Vâlcea, în cantonament cu „călăreții roșii“.„În primul rând vreau să mulțumesc conducerii clubului și domnului antrenor pentru că mi-au dat șansa să mă pregătesc și să fac parte din lotul echipei de seniori. Încep ușor, ușor, să mă adaptez la nivelul seniorilor“, a declarat Casian Soare, citat de CSC 1599 Șelimbăr.

„Mă bucur foarte mult că sunt aici, vreau să mulțumesc tuturor pentru șansa acordată, trebuie recunosc că este alt nivel de pregătire la care sper să mă adaptez cât mai repede“, a declarat Robert Gliga.

Casian Soare joacă pe postul de mijlocaș central și este născut pe 24 noiembrie 2006. Robert Gliga are aproape 17 ani  (născut pe 17 februarie 2006) și joacă fundaș stânga. „Antrenorul echipei noastre, Claudiu Niculescu a spus în repetate rânduri că își va îndrepta atenția spre juniorii clubului nostru și al clubului partener, urmând ca pe viitor și alți juniori talentați să facă pasul spre echipa de seniori.“, anunță CSC 1599 Șelimbăr.

A venit Lumbu

foto: facebook/CSC Șelimbăr

În paralel cu pregătirea echipei, clubul continuă să „miște“ pe piața transferurilor. Zilele trecute a obținut semnătura unui fundaș central venit din Elveția. „CSC 1599 Șelimbăr a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu fundașul central Nestorly Lumbu, sosit din postura de jucător liber de la echipa YF Juventus Zurich (Elveția). Născut pe data de 5 ianuarie 1998, fundașul central de picior stâng măsoară 1,96 metri și s-a alăturat echipei pregătite de Claudiu Niculescu în această săptămână, după ce a trecut cu brio peste vizita medicală. În momentul de față Nestorly Lumbu este cotat la 25.000 de euro, de site-urile de specialitate, iar de-a lungul timpului a mai jucat la Vierzon FC și FCA Troyes.“, a anunțat CSC 1599 Șelimbăr.

A plecat Boboc

foto: facebook/CSC Șelimbăr

Totodată, în aceste zile a anunțat că s-a mai despărțit de un jucător. Este vorba despre mijlocașul central Robert Boboc, adus la Șelimbăr după promovare. „CSC 1599 Șelimbăr și mijlocașul central Robert Boboc au ajuns la un acord privind încetarea de comun acord a contractului. Robert Boboc se desparte de CSC 1599 Șelimbăr după aproximativ 18 luni, acesta sosind echipa noastră în vara anului 2021, imediat după accederea echipei noastre în Liga a II-a. În acest sezon, Robert Boboc a evoluat în 12 partide, bifând un număr de 725 de minute. Mult succes în carieră, Robert Boboc!“, i-a urat CSC 1599 Șelimbăr.

foto: facebook/CSC Șelimbăr

Reamintim, CSC 1599 Șelimbăr se află în aceste zile la Rm. Vâlcea, unde se pregătește în sistem centralizat. Desfășoară antrenamente pe stadionul care i-a găzduit partidele de „acasă“ în acest sezon. Duminică 22 ianuarie are programat primul meci de verificare din acest an, cu CSM Rm. Vâlcea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*