Controale pentru siguranța turiștilor la Ocna Sibiului

Poliţiştii sibieni au efectuat în ultima săptămână controale, împreună cu echipe ale ITM şi Protecţiei Consumatorului, la 17 societăţi comerciale care funcţionează în zona de agrement a oraşului Ocna Sibiului, fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 75.125 lei.

Potrivit unui comunicat transmis astăzi de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, controalele s-au derulat în perioada 29 iunie – 8 iulie, fiind verificate legalitatea funcţionării, modul de respectare a normelor legale de comerţ, evaziunea fiscală, respectarea normelor igienico-sanitare în cadrul unităţilor comerciale din incinta şi din zona adiacentă Lacurilor Naturale Ocna Sibiului.

„Cu această ocazie au fost controlate 17 societăţi comerciale şi au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 75.125 lei. Au fost constatate nereguli cu privire la legalitatea funcţionarii unităţilor economice, nerespectarea legislaţiei în domeniul forţei de muncă, precum şi cu privire la respectarea normelor igienico-sanitare de către reprezentanţii agenţilor economici verificaţi”, precizează sursa citată.

Activităţile preventive vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival pentru ca turiştii care vin la Ocna Sibiului să beneficieze de servicii cât mai sigure, mai menţionează comunicatul IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*