Copiii care au incendiat o ghenă de gunoi din Avrig de Anul Nou, identificați. Părinții sunt buni de plată

Cei patru tineri care în noaptea de Anul Nou au incendiat platfoma de gunoi de lângă Liceului Teoretic ”Ghe. Lazăr” din Avrig au fost identificați. Părinții au fost amendați, iar Primăria a început demersurile pentru recuperarea pagubei în valoare de 30 000 lei.

Cei patru minori care s-au distrat în noaptea de Anul Nou aruncând petarde la ghena de gunoi din spatele Liceului Teoretic ”Ghe. Lazăr” din Avrig au fost identificați. Aceștia au vârste cuprinse între 12 și 15 ani și sunt domiciliați în Avrig și Mârșa.
În noaptea de Anul Nou, pompierii s-au deplasat la fata locului, însă din păcate, șase din cele 21 de module au fost distruse complet. Acestea fuseseră amplasate în luna aprilie a anului trecut.
”Minorii care au provocat incendiul au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă. Părinții lor au fost amendați pentru nesupravegherea minorilor
și acum se fac demersurile necesare pentru recuperarea pagubei, în valoare de 30.000 de lei. Cercetările în acest caz continuă”, au transmis reprezentanții Primăriei Avrig

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*