UPDATE: Copilă de 12 ani din Dumbrăveni, dată dispărută și căutată de poliţişti / Fata a fost găsită

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 12 septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, RUJA VALENTINA EMILIA, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 55 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare alb/galben, pantaloni tip jeans, taiați, de culoare albastru și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE IPJ: Minora Ruja Valentina Emilia a fost depistată în comuna Daneș, jud. Mures, ieri.
Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată familiei.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*