Copilul MUTILAT și ARS, găsit lângă cimitir a fost identificat. Părinții sunt audiați

Anchetatorii au reușit să o identifice pe fetița ucisă și incendiată pe un câmp din Arad. Tatăl vitreg este principalul suspect al crimei.

Update ora 7:50

Bărbatul a recunoscut anchetatorilor că moartea fetiței a survenit în urma unui accident. Bărbatul, ar fi vrut să le facă baie fetiței și fratelui acesteia, în vârstă de 3 ani. Fetița ar fi alunecat și s-a lovit cu capul de cadă, astfel survenind moartea. Suspectul le-a spus anchetatorilor că a dus trupul neînsuflețit al fetiței pe câmp, dar nu a incendiat-o.

Mama fetiței împreună cu cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a Copilului din Arad.

Știrea inițială

Cadavrul fetiței a fost găsit vineri, 29 octombrie, de câinele unui localnic, pe terenul de lângă cimitir.

Potrivit digi24.ro, oamenii legii au descoperit un fir de păr de aproximativ 22 centimetri, care a fost găsit în pumnul închis al mâinii drepte a fetiței. Procurorii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Pentru că nimeni nu i-a anunțat dispariția, aceștia nu exclud posibilitatea ca micuța să fi fost victima violenței în familie.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că fetiţa a fost victima unei agresiuni, fiind lovită în cap, iar moartea a fost provocată de un traumatism cranio-cerebral cu hematom, potrivit Agerpres.  De asemenea, decesul a avut loc cu 24-48 de ore înaintea găsirii cadavrului, care ar fi fost incendiat.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul a fost incendiat cu intenţia acoperirii urmelor agresiunii, dar criminaliștii au reușit să deslușească chipul fetiței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*