Copșa Mică alături de poporul ucrainean

Primăria Copșa Mică a postat un mesaj pe pagina de Facebook, în care îi îndeamnă pe locuitorii orașului să se alăture efortului colectiv de ajutorare a cetățenilor ucrainieni care fug din fața războiului. Redăm mai jos postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Copșa mică.

„Fiecare dăruiește ce are în suflet!

Oraşul Copşa Mică se alătură efortului de ajutor umanitar pentru Ucrania, în colaborare cu Crucea Roşie România şi Asociaţia Primeşte şi Dăruieşte. Oraşul s-a înregistrat şi pe platforma naţională de ajutor „Împreună ajutăm mai mult” pentru donaţii de alimente neperisabile. Cei care doresc să se alăture acestei campanii pot dona alimente neperisabile (conserve, făină, zahăr, ulei, orez, etc), produse de igienă şi produse pentru bebeluşi (pampers, serveţele umede, lapte praf, unguent), pături, plapume, perne, bani (online prin link-ul Crucii Roşii România, în contul Asociaţiei Primeşte şi Dăruieşte – http://www.primestesidaruieste.ro/contact/ – sau prin casieria Primăriei) şi sânge (se vor organiza de către Primărie transporturi la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu). De asemenea pentru refugiați se poate oferi cazare, hrană şi servicii sociale asigurate de către Primărie şi comunitate.

Trebuie să fim conştienţi că Ucraina are nevoie de ajutor pe termen lung şi că e nevoie să fim consecvenţi în ajutorul nostru. Vă rugăm ca toate produsele donate să fie în stare bună şi în termen de valabilitate.

Pentru informații suplimentare puteți să sunaţi la Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Copşa Mică la nr. 0269840120” se arată în mesajul transmis de primăria Copșa mică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*