Corul Madrigal va cânta la Sibiu pe 18 septembrie

Din motive independente de organizator, concertul ”Centenar” susținut de către Corul Madrigal în cadrul Festivalului de Operă de la Sibiu va avea loc marți, 18 septembrie, în loc de 25 septembrie, așa cum a fost programat inițial, anunță Filarmonica de Stat Sibiu.

Corul Madrigal

Locul și ora de desfășurare rămân nemodificate, iar biletele achiziționate rămân valabile. Spectatorii care nu pot participa la eveniment din cauza acestei modificări își vor putea recupera integral banii de la Casa de bilete a Filarmonici de Stat Sibiu (Sala Thalia, str. Cetăţii nr. 3-5) de luni până joi, între orele 10,00-12,00 și 13,00-16,00.

Ediţia a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival se desfăşoară anul acesta în perioada 9 – 28 septembrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii. Nu lipsește din programul acestei ediții momentul de arii din opere în spații publice ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns la ediția X-a. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*