Crăciun Acapella

Monica Anghel, Felicia Filip, Nico, Radu Nechifor, George Miron, Andrei Tudor și grupul vocal Acapella concertează la Sala Thalia

Acapella 2Christmas Gala Concert este o inițiativă a asociației Vocart și va reuni sub luminile rampei artiștii Felicia Filip, Monica Anghel, Nico, Radu Nechifor, Andrei Tudor, George Miron și grupul vocal Acapella, un „obișnuit” al perioadei de sărbători în orașul Sibiu.

Doar începutul?

Concertul va avea loc în data de 6 decembrie, de la ora 19, la Sala Thalia. Accesul spectatorilor este gratuit, însă în limita locurilor disponibile. „Sunt foarte încântat să fiu parte a acestui proiect, cu atât mai mult cu cât nu sunt la prima colaborare cu cei din grupul vocal Acapella. Cred că până acum toate colaborările noastre s-au bucurat de un real succes și sunt încrezător că și de această dată vom ajunge la inimile publicului. Totodată, sunt nerăbdător și onorat să ma aflu pe scenă pentru a doua oară alături de doamna Felicia Filip și am încredere că vom crea un moment muzical remarcabil împreună. Mă aștept ca Sala Thalia să fie neîncăpătoare, iar acest concert să fie doar începutul unui proiect de succes și de lungă durată”, a mărturisit sibianul Radu Nechifor.

Așteptare

Și Nico s-a declarat încântată că și anul acesta va cânta alături de grupul Acapella condus de George Miron. „Alături de prietenii mei de la Acapella, anul acesta voi avea plăcerea de a-i avea alături pe scena pe câțiva dintre cei mai de seamă artiști ai scenei muzicale românești: soprana Felicia Filip, Monica Anghel – vedeta incontestabilă a muzicii ușoare românești, compozitorul și muzicianul de excepție Andrei Tudor, binecunoscutul naist și orchestrator Radu Nechifor, cât și orchestra Filarmonicii din Sibiu”, spune ea.

Monica Anghel | cântăreață

„Mă bucur enorm de fiecare dată când vin la Sibiu pentru a cânta. Acum bucuria este specială, pentru că sunt invitată să fac parte din spectacolul prietenilor mei, George Miron și Acapella. Aștept cu emoție acest eveniment pentru că vibrez la tot ceea ce cântă ei, sunt speciali cu toții, au un repertoriu deosebit, iar când îi ascult cântând îmi trec prin minte amintiri din copilărie.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*