Creativitate, relaxare, artizani, shopping alternativ și sustenabil. Mic târg creativ de primăvară la Sibiu

Mic Târg Creativ de Primăvară – Creative Buzz, la prima ediție din anul 2022, în 15-17 aprilie 2022, Piața HUET, Sibiu, zilnic între 09:00 și 21:00.

„Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 3 zile, de vineri până duminică în Piața HUET din Centrul Sibiului, zilnic între 9.00-21.00. Creative Buzz este locul ideal de întâlnire pentru iubitorii de shopping alternativ, pasionații de obiecte lucrate manual, fashion, design, bijuterie contemporană, accesorii de invidiat, jucării pentru copii, bunătăți de casă, produse cosmetice artizanale și decorațiuni.
Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. 45 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 10 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian. Atunci când cumperi local, sprijini un mic antreprenor și arăți respectul și admirația ta față de o persoană care și-a
investit toate visurile, speranțele și munca în produsele pe care tu le porți sau le dăruiești mai departe.
Hai să descoperi produse și oameni care îți vor atinge sufletul și îți vor oferi curajul să te exprimi așa cum ești!” – este invitația organizatorilor festivalului handmade.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*