Crimă MACABRĂ. Bărbatul căutat în Cibin a fost tranșat în bucățele

Procuror şef secţie Ruginosu Mihaela, în calitate înlocuitor de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu,informează că în 21 februarie organele de cercetare penală din IPJ s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, iar apoi a fost extinsă urmărirea penală pentru omor şi profanare de cadavre.

Astfel, în 16.02.2021 un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de la domiciliu.

n urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17.02.2021.

Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe.

Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021.

În data de 25.02.2021 autorul a condus organele judiciare la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru.

Prin ordonanţa din data de 25.02.2021 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal şi art. 383 alin.1 C.penal.

Prin ordonanţa din data de 26.02.2021 s-a dispus reţinerea suspectului, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*