Criminalul de la stână a ajuns după gratii

Tribunalul Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 26 de ani pentru 30 de zile. E bănuit că a ucis cu sânge rece un cioban.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

 

Criminalul de la stână a ajuns după gratii: faptele

 

Un bărbat a sesizat azi IPJ Sibiu cu privire la faptul că, în extravilanul localității Buzd, comuna Brateiu, la o stână pe care o administrează, l-a găsit decedat pe un angajat, un bărbat în vârstă de 65 de ani, domiciliat în localitatea Șaroș pe Târnave.

Echipajul SMURD Sibiu, care a intervenit în urma sesizării, a constatat decesul bărbatului.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar în urma examinării sumare a cadavrului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență.

 

Criminalul de la stână a ajuns după gratii: cercetări preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

 

Astfel, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Blăjel, bănuit că ar fi comis fapta.

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*