Criptomonedele și tehnologia Blockchain, prezentate pentru prima oară la Sibiu

Camera de Comerț Balcanică Sibiu organizează, mâine, la hotelul Ibis, conferința economică „Sibiu Business Summit Blockchain Cryptocurrency Summit“. Acesta este cel mai mare eveniment de business și criptomonede din România, potrivit organizatorilor.

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală opensource creată în 2009

Conferința structurată pe trei sesiuni, prima fiind intitulată „Sibiu Business Summit“, este organizată de Blockchain Alliance alături de Casa de Comerț Balcanică. „Sibiul se înscrie pe harta economică a țării într-o zonă cu potențial sporit. Clădim astfel pentru mediul de afaceri un climat propice dezvoltarii ideilor şi proiectelor alături de parteneri puternici din țări cu tradiție în economie. Au confirmat deja participarea atât firme din Sibiu, cât şi din țară, companii străine, camere de comerț, cluburi de afaceri, instituții financiare, fonduri de investiții, personalități ale mediului de afaceri din diverse domenii de activitate. Va avea loc şi o sesiune de vânzare de cărți cu autograf a d-lui Cristian Sima“, susține Viorel Fleșeriu, din partea organizatorilor.

Partenerii evenimentului sunt Lions Club Oscar Rotary, Club Elite Business Women, Clubul Francofon de Afaceri Sibiu, iCyber-Security, Swiss Webacademy, Ibis Hotels și BlockinJobs.com.

Subiect fierbinte

A doua sesiune, „Blockchain cryptocurrency summit“, are în vedere criptomonedele și tehnologia Blockchain pentru începători. Criptomonedele și tehnologia Blockchain se bucură de o mare popularitate în ultima perioadă. „Blockchain Cryptocurrency Summit vă deschide orizonturile către această lume a viitorului, a științei și tehnologiei și vă dezvăluie tainele tranzacționării criptomonedelor“, promite Fleșeriu. Se aprofundează noțiuni introductive despre criptomonede, portofele electronice, tranzacționări de criptomonede pe platforme, noțiuni introductive despre tehnologia blockchain. Sesiunea este una interactivă.

VIOREL FLEȘERIU | organizator: „Interesul față de acest subiect este extrem de ridicat în rândul maselor din toate categoriile sociale și de vârstă. Aceste tehnologii deschid noi orizonturi de dezvoltare personală, făcând pași uriași către un viitor care se îndreaptă clar în această direcție.“

Pentru cunoscători

Participanții pot afla de la cei mai documentați oameni ai momentului tehnici inteligente folosite în tranzacționare și noutăți din tehnologia Blockchain. Vorbitorii sesiunii sunt: brokerul Cristian Sima – „Tehnici inteligente folosite în tranzacționări“, „Bitcoinul și criptomonedele – strategii de investiții în contextul unei crize financiare“ și „Criptomonedele – volatilitate vs. stabilitate“; Daniela Chrzanowski, general manager Swiss Webacademy – „Criptomonedele și tehnologia Blockchain“; Norman Frankel, CEO iCyber-Security – „Aspecte legate de securitatea datelor în contextul noilor tehnologii – Blockchain, criptomonede“ și Viorel Fleșeriu, fondator The Blockchain Alliance – „Noutăți din tehnologie, trading“.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*