Criza se prelungește la Mediaș

Gaz Metan joacă duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 28-a a Liga I la fotbal.

Formația lui Mihai Teja a ajuns la cinci eșecuri consecutive în campionat și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului.

În etapa trecută, cu Universitatea Craiova, scor 0-2, după o primă repriză încheiată cu scor alb, Gaz Metan a primit ambele goluri în 12 minute în debutul actului secund, pe fondul unor greșeli în defensivă. A terminat și-n inferioritate numerică, după eliminarea lui Nasser Chamed.

„Să fim încrezători“

Tehnicianul Gazului Metan a spus după meci că echipa sa trebuie să schimbe ceva, să se ridice, să fie mai bună și să înceapă să câștige puncte. „Trebuie să fim încrezători, să mergem mai departe și să facem ceva să ieșim din această stare. Soluția suntem tot noi, jucătorii și cu staff-ul tehnic, trebuie să facem ceva în zilele următoare, să vedem cum putem să câștigăm meciurile. Nu o să vină nimeni să îmi spună ce să fac sau să mă ajute. Tot eu trebuie să mă ridic, să merg mai departe, să fiu mai bun. Fiecare perioadă grea trebuie să te facă mai puternic. Trebuie să dăm mai mult ca să câștigăm meciurile“, a comentat Teja.

În Liga a III-a

Pe de altă parte, echipa secundă a Gazului Metan a învins, vinerea trecută, în primul meci oficial din 2021. Alb-negrii au întâlnit, la Copșa Mică, FC Hermannstadt 2, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 11 a Seriei a 7-a din Liga 3. Gaz Metan a câștigat cu 2-0, prin golurile marcate de atacantul Alin Moldovan, în minutele 75 și 79.  „După o pauză de 4 luni, în care nu am avut meciuri oficiale, am întâlnit o echipă diferită față de meciul tur. De data aceasta, la ei s-au regăsit și componenți ai primei echipe a lui Hermannstadt. Cu toate acestea, jucătorii noștri au arătat determinare, putere de luptă și o mentalitate de învingători. Noi am controlat meciul din primul până în ultimul minut, pe un teren foarte dificil, unde nu putem avea o circulație rapidă a mingii. Concluzionând, a fost o victorie meritată pe un fond bun de joc, deși am făcut și mici greșeli. Felicităm jucătorii pentru cele 3 puncte și determinare“, a declarat antrenorul principal Nuno Claro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*