Crucea Roșie Sibiu a distribuit daruri copiilor din Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr 1 și celor Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități ”Speranța”

Reprezentanții Crucii Roșii Sibiu și voluntarii i-au vizitat azi pe cei 140 de copii cu deficiențe de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr 1 și le-au oferit jucării și ciocolată.

”Am fost impresionați de căldura cu care am fost primiți de copii acestei instituți și mai ales de căldura cu care sunt ei tratați de cadrele didactice care le predau și îi supraveghează. Intenționăm să încheiem un parteneriat cu conducerea acestui centru și să revenim aici cât mai curând și în mod regulat.”, spune Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu. Voluntarii au fost prezenți și la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități ”Sperața” unde au oferit celor 35 de copii prezenți jucării de pluș.

Cele peste 170 de jucării de plus distribuite astăzi provin din cadrul Campaniei ”Fii Generos de Crăciun”, derulată împreună cu Shopping City Sibiu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*