Crucea Roșie Sibiu, lângă cei vulnerabili

Crucea Roșie Sibiu este alături de persoanele vulnerabile din județul Sibiu în această perioadă grea, prin diverse acțiuni.

„Datorită generozității și implicării doamnei Președinte a Consiliul Județean Sibiu, Daniela Câmpean și a efortruilor susținute de întreaga sa echipă, Crucea Roșie Sibiu beneficiază de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania”, se arată într-un comunicat de azi de la Crucea Roșie Sibiu.

Cu ajutorul voluntarilor de la „Vă Ajutăm din Sibiu”, Crucea Roșie strânge alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri. Apoi, cei implicați vor face cu aceste produse pachete umanitare pe care le vor distribui pesoanelor vulnerabile din județ, vârstnicilor fără aparținători și persoanelor izolate la domiciliu.

„Astăzi am primit de la Fundația Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoința companie ART Reisen și a domnului Adrian Teușan cărora le mulțumim pe această cale. Mulțumim și domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor. Pentru a susține proiectele noastre umanitare din perioada aceasta, ne puteți ajuta cu donați în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013”, se mai arată în comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*