Cruzime fără margini! Bătut cu SĂLBĂTICIE, lăsat să ZACĂ în stradă

Poliţia Rurală Şelimbăr a fost sesizată prin 112 de către un angajat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu că în timp ce patrula pe str. Andrei Şaguna din Răşinari a găsit o persoană necunoscută, căzută pe stradă, care prezenta urme de violenţă, anunță prim-procuror adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Practic, duminică dimineaţă, trei bărbați în vârstă de 25 ani, 20 ani şi 43 ani, născuţi şi domiciliaţi în judeţul Sibiu, au agresat persoana vătămată, bărbat în vârstă de 31 ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu, aplicându-i lovituri care i-au produs leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale, în caz de evoluţie favorabilă.

În urma leziunilor traumatice suferite, viaţa victimei a fost pusă în primejdie.

Prin ordonanţa din 21.11.2022 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de faţă de cei trei agresori pentru comiterea infracțiunii tentativă de omor.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 21.11.2022, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei suspecţi, iar prin ordonanţa din 22.11.2022 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de aceştia pentru infracţiunea de tentativă de omor.

La data de 22.11.2022, ca urmare a propunerii de arestare preventivă formulată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*