Cruzime fără margini! Și-a abandonat câinele grav bolnav într-un şanţ. Amenda URIAȘĂ primită de femeie

O femeie din Satu Mare s-a ales cu o amendă uriașă după ce și-a abandonat câinele bolnav într-un șanț.

O femeie din localitatea Istrău, judeţul Satu Mare, a fost amendată cu 12.000 de lei după ce şi-a abandonat câinele bolnav, într-un şanţ, informează luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Polițiștii de la Protecția Animalelor au fost anunțați cu privire la acest caz și s-au deplasat în locul indicat. Aspectele sesizate s-au confirmat.

Animalul era microcipat, așa că autoritățile au reușit să o găsească pe femeia care l-a părăsit. Aceasta și-a asumat fapta și a fost amendată cu 12.000 de lei.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orelor 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul pentru Protecția Animalelor, au fost sesizați despre faptul că un animal ar fi fost găsit abandonat, într-un șanț aflat între localitățile Istrău și Crișeni. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, aceștia au identificat un animal din specia canină, care se afla într-o stare gravă de sănătate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că animalul este microcipat și au reușit identificarea proprietarului, fiind vorba despre o femeie din localitatea Istrău, care și-ar fi recunoscut fapta. În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a femeii, conform Legii 205/2004, cu amendă în valoare de 12.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*