CSC 1599 Șelimbăr trebuie să înscrie

CSC 1599 Șelimbăr se deplasează la Dunărea Călărași, pentru partida din runda a 2-a a play-out-ului Ligii 2 la fotbal. Meciul este programat sâmbătă 2 aprilie, de la ora 11.

foto: CSC 1599 Selimbar

Fără gol în meciurile oficiale din acest an, elevii lui Eugen Beza sunt așteptați să rupă ghinionul în deplasarea de la Călărași. Gazdele au încheiat sezonul regular abia pe poziția a 18-a, din 20 de echipe și vor evolua sezonul viitor în Liga 3. Au al doilea cel mai slab atac din campionat, cu doar 12 goluri marcate în 20 de partide și a treia cea mai slabă apărare, cu 53 de goluri primite.

În runda precedentă, Dunărea a plecat steagul la Timișoara, 0-3 cu Politehnica, în timp de echipa noastră n-a reușit să treacă de una dintre adversarele directe în cursa pentru supraviețuire, 0-0 cu Poli Iași, pe „teren propriu“, la Rm. Vâlcea.

Eugen Beza își recapătă încet-încet jucătorii accidentați, care participă deja la antrenamente. În vestiarul „călăreților roșii“ este o atmosferă bună, jucătorii fiind deciși să ia toate cele trei puncte de la Călărași.

„Ne așteaptă o partidă grea, chiar dacă cei de la Călărași sunt retrogradați din câte știu. Mergem acolo să câștigăm, acest meci este un nou început, nu am făcut multe puncte, nu prea avem victorii și sperăm că de sâmbătă să fie un nou început”, a declarat Lucian Buzan, citat de CSC 1599 Șelimbăr.

A sosit momentul să câștigăm, suntem într-o perioadă un pic mai dificilă, sperăm să înscriem cât mai multe goluri, să ne descătușăm și să luăm cele trei puncte”, a declarat George Monea, cel care a preluat banderola de căpitan în absența lui Daniel Tătar.

Partida va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a echipei CSC 1599 Șelimbăr.

Clasament: 1. Csikszereda – 33 p: 2. Metaloglobus – 31 p; 3. Poli Iaşi – 26 p; 4. Poli Timișoara – 24 p; 5. CSC Şelimbăr – 24 p; 6. Călăraşi – 7 p; 7. Brăila – 2 p

Celelalte meciuri din cadrul rundei a 2-a sunt programate tot sâmbătă 2 aprilie, de la aceeași oră:

  • AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Politehnica Timișoara
  • Politehnica Iaşi – Dacia Unirea Brăila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*