CSC Șelimbăr a cedat din nou în fața Ripensiei

Elevii lui Eugen Beza continuă pregătirile pentru cel de-al doilea sezon consecutiv în Liga 2. Antrenamentele au loc la Bungard, unde se pune accent în special pe partea fizică. Astăzi, echipa din Șelimbăr a disputat primul meci de verificare după revenirea din cantonamentul din Turcia, la Simeria, 1-2 (1-0) cu Ripensia Timișoara.

foto: facebook/CSC 1599 Selimbar

Parteneră de întrecere în Liga 2, Ripensia Timișoara a învins din nou CSC 1599 Șelimbăr, astăzi, în amicalul de dinaintea sezonului 2022-2023, după ce în ediția trecută de campionat le-a făcut zile fripte „călăreților roșii“, la Avrig, câștigând în meci oficial cu 2-0 (1-0). De această dată, Alexandru Ciocâlteu a deschis scorul în minutul 32, după o frumoasă de atac încheiată cu un șut violent din interiorul careului. Exact jucătorul care a mai punctat o dată în această vară, în amicalul cu Adanaspor.

Ripensia a egalat în minutul 83, pentru a marca apoi din nou în minutul 86, în urma unei lovituri libere de la 16 metri executată de Ene.  

A fost un meci echilibrat, pe un fond de oboseală existent la ambele formații. Un scor de egalitate ar fi fost mai echitabil.“, a recunoscut antrenorul Ripensiei Iulian Muntean.

În meciul de astăzi s-a consemnat și debutul lui Simion Bumbar în poarta „călăreților roșii“, portar născut în anul 2005 și sosit în această vară de la Gaz Metan Mediaș.

Cel de-al doilea meci amical din această săptămână, pentru CSC Șelimbăr, va avea loc sâmbătă 23 iulie, de la ora 11, la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul „Municipal”, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Declarații după meci Eugen Beza, antrenorul CSC 1599 Șelimbăr

Tot astăzi, CSC 1599 Șelimbăr și-a aflat programul pentru noul  sezon. În continuare fără un stadion propriu, lucrările la arena din Șelimbăr fiind în plină desfășurare, echipa noastră va debuta cu două partide pe teren propriu, urmând să întâlnească FC Brașov și respectiv Poli Timișoara. Meciurile se vor disputa pe stadionul Municipal din Rm. Vâlcea.

Iată programul echipei CSC Șelimbăr:

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*