CSC Șelimbăr pregătește deja sezonul următor

Înaintea ultimei etape din actuala ediție de campionat, la CSC 1599 Șelimbăr au început deja pregătirile pentru sezonul viitor. Conducerea clubului a anunțat prelungirea contractelor a doi jucători de bază, moldovenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii.

„CSC 1599 Șelimbăr se pregătește deja pentru sezonul următor! Conducerea clubului nostru a început deja să se ocupe de prelungirile contractuale, iar primele două nume care au semnat noi angajamente cu echipa noastră sunt mijlocașul Ion Cărăruș și fundașul lateral, internaționalul din Republica Moldova, Igor Arhirii. Prestațiile bune din acest sezon ale celor doi fotbaliști i-au determinat pe oficialii clubului nostru să le propună noi contracte și pentru sezonul viitor celor doi jucători, iar în perioada imediat următoare staff-ul directorul general, Cornel Stănilă și președintele Remus Șerban vor purta discuții cu mai mulți jucători ale căror înțelegeri cu CSC 1599 Șelimbăr expiră în această vară.“, transmite CSC 1599 Șelimbăr

Ion Cărăruș a venit a sosit de la Constanța în vara anului trecut, are 25 de ani și a fost internațional U21 al Republicii Moldova. S-a impus repede în primul 11 gândit de Eugen Beza.  Născut pe 25 Iunie 1996, Cărăruș a evoluat ultima dată pe Farul Constanța, echipă devenită între timp Unirea Constanța. „Am decis să rămân la Șelimbăr pentru că oamenii de aici au fost serioși pe tot parcursul sezonului și am considerat că proiectul de aici se potrivește perfect cu ceea ce îmi doresc eu pentru cariera mea”, a declarat Ion Cărăruș pentru pagina online a clubului CSC Șelimbăr.

Potrivit CSC 1599 Șelimbăr, cel de-al doilea jucător care și-a prelungit înțelegerea cu clubul, înțelegere care era ”scadentă” în vară, este Igor Arhirii. Fundașul de bandă a făcut meciuri bune, apreciate de conducere. „O să mai fiu aici încă un sezon la Șelimbăr, îmi place aici, mă simt bine și pot să mă afirm. Sunt într-o relație bună cu staff-ul tehnic și cu colegii de echipă, cred că avem de câștigat cu toții. Perioada petrecută aici a fost frumoasă, chiar dacă la început am avut nevoie de câteva zile pentru adaptare, dar ulterior lucrurile au mers bine. Chiar dacă sunt departe de casă și de cei dragi, aici condițiile sunt bune pentru a face ceea ce îmi place. Vreau foarte mult să finalizăm sezonul fără înfrângere și vreau ca în sezonul viitor să obținem cât mai multe victorii”, a declarat Igor Arhirii.

CSC Șelimbăr va încheia această ediție de camionat sâmbătă 7 mai, în Capitală, având programat meci de la ora 11, în compania echipei Metaloglobus București. Partida va fi transmisă pe pagina de facebook a CSC Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*