CSC Șelimbăr pune tunurile pe Concordia

CS Comunal Șelimbăr are ocazia să urce din nou în prima jumătatea a clasamentului Ligii a 2-a, dar și să dea o mână de ajutor v

CSC Șelimbăr (foto: facebook/CSC Șelimbăr)

ecinilor de la FCH, sâmbătă 16 octombrie, la Avrig. De la ora 11, întâlnește viceliderul Concordia Chiajna.

Elevii lui Eugen Beza vin după 0-3 la Ploiești, însă au capacitatea de a scoate un rezultat bun. Ambiția lor este alimentată și de afirmația complet aiurea a comentatorului, în runda trecută, cum că echipa Șelimbărului „e ruptă-n fund“. Zilele trecute, Cornel Stănilă a ținut să precizeze, pentru Metropola TV, că proiectul demarat la Șelimbăr este unul cât se poate de serios, cu finanțare transparentă, cu un stadion de 1,8 milioane de euro nou-nouț care va putea fi folosit chiar de la începutul anului viitor, cu plata jucătorilor și a membrilor staff-ului la zi.

La victorie

Stănilă recunoaște că a sperat la mai multe puncte de la echipa sa până acum, mai ales că programul următoarelor meciuri e dificil. „Am avut o serie de meciuri cu echipe care s-au aflat la mijlocul clasamentului și în partea de jos a clasamentului, iar pentru noi, începând cu meciul cu Petrolul, va începe seria meciurilor cu primele șase clasate. Suntem încrezători că vom obține, mai ales având exemplul meciului cu Steaua, ceva puncte. Urmează un meci important (n.r. – cu Concordia Chiajna), o să-l tratăm cum le-am tratat și pe precedentele, la victorie”, a mai declarat Cornel Stănilă. (M. S.)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*