CSM Sibiu aniversează Centenarul

Club de tradiție, cu o istorie de 59 de ani, CSM Sibiu aniversează Centenarul printr-o acțiune dedicată celor care doresc să cunoască „atelierele” performanței: Centenarul Porți Deschise.

De-a lungul anilor, sportivii antrenați de antrenori cu renume atât în țară, cât și în străinătate, au obținut  performanțe notabile, atât pentru județul Sibiu, cât și pentru România. Sportivi precum atletele Claudia Isăilă, Monica Stoian, Elena Hila, boxeri ca frații Negrea, Vasile Suciu, Ioan Greuruș, Fetti Paraschiva, călăreții Alexandru Bozan, Gruia Deac, Bucur Ionel, voleibalistele Marilena Țurlea, Mirela Popovici, echipa de rugby, echipa de handbal fete, judokanul Daniel Natea și mulți alții au adus faima și prestigiul clubului.

Premii pentru ași

Toate performanțele și realizările vor fi recompensate de către conducerea actuală a clubului, formată din directorul Darius Victor Mara și directorul adjunct Ovidiu Zeicu, în cadrul unei manifestări ce va avea loc sâmbătă, în cadrul Bazei Hipice din cartierul Vasile Aaron, de la ora 11. „Am dorit ca în an centenar să-i recompensăm pe antrenori și sportivi, să prezentăm publicului larg realizările și bazele CSM și, totodată, să le oferim prilejul de a sta lângă adevărați performeri”, spune Darius Mara, directorul CSM.

Faceți cunoștință cu performanța!

Programul cuprinde vizitarea expoziției amenajată în curtea bazei, un spectacol aniversar susținut pe terenul bazei, parada sportivilor și a cailor, prezentarea și premierea tuturor sportivilor clubului, arborarea drapelului tricolor al României, premierea antrenorilor clubului CSM Sibiu, mini demonstrații ale tuturor sportivilor pe secții, spectacol folcloric cu Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii” Sibiu împreună cu soliștii ansamblului, grupul vocal „Doruri Sibiene”, Izabela Tomiță, Axel Avram va face dresură de păsări de pradă, o expoziție de păsări exotice, o expoziție de câini cu donație și o expoziție de flori.

Puterea exemplului

În perioada 30 august – 2 septembrie, a avut loc, la Zagreb, Balcaniada de sărituri peste obstacole la călărie. Echipa României a avut în componență cinci sportivi legitimați la CSM Sibiu.

„Competiția a fost de un nivel deosebit de ridicat, cu sportivi și cai de înaltă valoare. Sunt mândru că CSM Sibiu a dat echipei naționale cel mai mare număr de sportivi”, a declarat Bucur Ionel. Rezultatele obținute de sportivii sibieni au fost: Bucur Ionel – campion balcanic cu echipa și campion balcanic individual, Sofia Semenov – locul 2 echipe copii, Ninulescu Ioana – loc 3 echipe amazoane, Butuca Ema – două locuri 1 individual și Bucur Ionuț – locul 1 individual.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*