CSU Atlassib Sibiu are mâine primul meci din campionat | VIDEO

Jucătorii CSU Atlassib Sibiu debutează în campionat, sâmbătă, în partida pe care o dispută în Sala Transilvania, începând cu ora 18.00, în compania celor de la Universitatea Cluj.

Baschetbaliștii sibieni promit o partidă spectaculoasă în compania nou promovatei Universitatea Cluj. Antrenorul galben-albaștrilor spune că echipa sa e pregătită pentru noul sezon și speră la un rezultat bun. „Pentru noi este important să începem campionatul cât mai bine. Jucăm în fața fanilor noștri și sper că vom fi multumiți de felul în care vom juca, dar și de rezultat”, a mărturisit Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

Cu lotul definitivat și fără accidentări, CSU Atlassib Sibiu are șanse la un început de sezon promițător. „În România niciun meci nu este ușor. Sunt 13 echipe care vor încerca să ajungă în play-off și doar opt dintre ele vor și ajunge, așa că trebuie să iei în serios fiecare meci, să te concentrezi și să respecți toți jucătorii și toate echipele”, este de părere Levar Seals.

Partida este programată pentru ora 18.00. Intrarea este 10 lei. Biletele se pot procura de la sediul clubului, din strada Rennes, nr. 2, dar și înaintea începerii partidei, direct de la Sala Transilvania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*