CSU Atlassib Sibiu, înfrângere în partida cu Asesoft Ploiești

Partida dintre CSU Asesoft Ploiești și CSU Atlassib Sibiu, din etapa a treia a campionatului național, s-a terminat în favoarea gazdelor: 91-71( 31-22, 11-14, 27-18, 22-17).

Sibienii au început partida promițător, sâmbătă seară, galben-albaștrii reușind să facă un meci bun, în prima parte a partidei, nepermițându-i campioanei Asesoft să se distanțeze mult pe tabelă. Au fost momente în care diferența pe tabelă a fost de doar trei puncte. Sfertul doi a fost de partea sibienilor (11-14), iar scorul la pauza partidei dintre CSU Asesoft Ploiești- CSU Atlassib Sibiu a fost 42-36. Lucrurile s-au complicat ulterior, sibienii au ratat mai multe aruncări, premițând gazdelor să se distanțeze. ”A fost OK jocul, cel puțin în prima parte, când meciul a fost destul de echilibrat. A fost un meci destul de agresiv, dar sunt destul de mulțumit. Noi trebuie acum să ne continuăm antrenamentele, să muncim, să vorbim mai mult”, a declarat, la finalul partidei, Miodrag Perisic, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.
Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Le Var Seals 18p, Cristopher Lee 16p, Milos Bojovic 14p, Octavian Popa Calotă 7p, Drazen Bubnic 7p, Brandon Johnson 4p, Flavius Lăpuște 3p, Slobodan Popovic 2p.
CSU Atlassib Sibiu joacă următorul meci duminică, 26 octombrie, cu CSM Oradea, în etapa a IV-a a campionatului național, în Sala Transilvania, începând cu orele 17:30. CSU Atlassib Sibiu a mai jucat, în acest sezon, două partide, împotriva CSM Oradea, în Cupa României, pe ambele reușind să și le adjudece, reușind calificarea în următorul tur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*