CSU Atlassib Sibiu își învită fanii la Decathlon!

Foto CSU SibiuBaschetbaliștii CSU își dau întâlnire cu suporterii vineri, 18 septembrie 2015, de la orele 18:00, în incinta magazinului Decathlon din Sibiu Shopping City, la o sesiune de autografe. Pentru suporteri CSU a pregătit, alături de Decathlon, mai multe premii.

Cu patru zile înaintea primului meci oficial, din sezonul competițional 2015/2016, elevii lui Dan Fleșeriu își așteaptă suporterii la Decathlon, pentru o sesiune de autografe. Pentru ei sunt pregătite mai multe suprize, în cadrul unei tombole cu premii. Participă la concurs și poți pleca acasă cu o minge de baschet cu toate autografele baschetbaliștilor tăi preferați. De asemenea, CSU Atlassib Sibiu pune la bătaie un abonament la toate partidele desfășurate pe teren propriu, în sezonul competițional. Alți cinci iubitori ai baschetului pot câștiga bilete de intrare gratuite la primul meci de pe teren propriu.
Sezonul competițional 2015/2016 demarează la finele acestei lui, cu meciurile din Cupa României, în compania echipei BC Mureș Târgu Mureș, pe 22 septembrie 2015 la Sibiu și în 26, în deplasare la Târgu Mureș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*