CSU Atlassib Sibiu joacă în deplasare cu Asesoft Ploiești | VIDEO

CSU Atlassib Sibiu întâlnește diseară campioana din sezonul trecut, CSU Asesoft Ploiești, partida din etapa a treia a campionatului.

Meciul pe care sibienii îl vor susține în deplasare va fi, cu siguranță, unul extrem de greu. Flavius Lăpuște este încrezător și speră să fie unul echilibrat. „Va fi un meci care ne va testa puterile la maxim și vom vedea cum suntem ca echipă, chimia dintre noi. Nu pot fi absurd, dar sper să facem un meci bun. Asesoftul are o echipă foarte bună și nu cred că își mai pot permite să aibă un început de sezon ca și anul trecut. Noi ne vom juca șansa, bineînțeles, si sper să surprindem. Sper să facem un meci echilibrat și să ne ținem de ei, sau ei de noi, nu se știe niciodată”, a spus Lăpuște.
Antrenorul sibienilor recunoaște că va fi un meci greu. „Jucăm cu o echipă foarte, foarte bună, cu o echipă peste liga noastră și asta se vede și la Cupele Europene. Noi suntem pregătiți, mergem acolo să jucăm cât mai bine, să dăm totul pe teren și vom vedea dacă venim înapoi cu un rezultat bun sau nu. Ei sunt favoriți la ligă, dar noi nu avem nimic de pierdut. Putem doar să nu câștigăm. Mergem acolo să arătăm ce putem”, a declarat Miodrag Perisic, antrenorul CSU Sibiu. Acesta a adăugat că, „în privința lotului, Calotă a avut ceva probleme, dar cred că până la meci va fi în regulă”.
CSU Asesoft Ploiești- CSU Atlassib Sibiu se joacă sâmbătă, 18 octombrie, la orele 20.00, în sala Olimpia din Ploiești. Partida poate fi urmărită pe Digi Sport 2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*