CSU Sibiu aduce încă un jucător american!

Echipa sibiană de baschet masculin își întărește lotul cu încă un jucător american. După venirea pivotului James Padgett, de săptămâna aceasta este așteptat la antrenamente și Javion Blake, jucător în vârstă de 24 de ani, cu experiențe la echipe din Australia, Danemarca, Cehia și Mexic.

foto: facebook/CSU Sibiu

„Născut în 12 iulie 1997, Javion Blake joacă pozițiile 1-2, măsoară 1,90 și, până să semneze cu BC CSU Sibiu, a evoluat pentru Astros de Jalisco în Mexic. Acolo, în 33 de meciuri, a reușit medii statistice de 11,4p, 2.6 rec. și 2,8 ass. Anterior acestei experiențe a jucat în Cehia, cu medii statistice de 12,4p, 2,8 rec., 1,9 ass. Experiența lui cuprinde evoluții în Danemarca, unde a jucat pentru BMS Herlev Wolfpack (18,9p, 4 rec., 5,7 ass) și Australia“, transmite CSU Sibiu.

”Sunt onorat de oportunitatea de a evolua pentru o organizație ca BC CSU Sibiu, pentru un oraș cum este Sibiu și sunt entuziasmat să ajung să lucrez cu echipa”, a spus Javion Blake.

”Ne-am dorit, prin aducerea lui Javion, să completăm rosterul echipei pentru a avea mai multe opțiuni în rotație, lucru care să ne ajute să creștem ritmul de joc. Poate crea multe situații în care să își pună în valoare coechipierii sau poate arunca foarte bine, atunci când e liber. Mai mult, vine după experiențe în Europa, dar și într-o ligă bună, cea din Mexic, ceea ce înseamnă că ne poate ajuta  să creștem ca echipă și să fim una mai solidă”, a declarat Miguel Angel Hoyo, citat de CSU Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*