CSU Sibiu continuă pe primul loc, înaintea ultimei etape din sezonul regulat

BC CSU Sibiu continuă fără greșeală și câștigă o nouă partidă, de data aceasta la Iași.

Galben-albaștrii au învins Politehnica Iași, scor 89-67 (24-18, 19-15, 26-22, 20-12) și joacă ultima partidă înainte de Top 6, luni, 19 martie, de la ora 18:30, în deplasare la Dinamo.

Baschetbaliștii sibieni au început bine meciul la Iași și au reușit să țină gazdele departe pe tabelă, încă din primul sfert al partidei. Nu le-au dat nicio șansă ieșenilor și au reușit să câștige, rând pe rând, fiecare sfert al meciului. Doar sfertul secund a fost mai echilibrat, însă, până la final, BC CSU Sibiu a reușit  să se impună clar, la diferență de 22 de puncte. La finalul partidei, antrenorul Dan Fleșeriu a declarat: ”Sunt mulțumit de rezultat, deși jocul prestat de echipa noastră nu a fost foarte bun. Iașul a jucat cu determinare mare și au fost momente când au pus probleme. Mă bucur că suntem aproape de a termina prima faza pe locul 1 și suntem cu toții conștienți că trebuie să ridicăm nivelul în Top 6. Sper să reușim asta mai mult decât viitorii noștri adversari și să obținem rezultate bune. Mulțumesc, din nou, suporterilor care au reușit să ajungă și în această deplasare lungă, pe o vreme rea. Fără ei nu reușeam să fim pe această poziție”.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Mirel Dragoste 19p, Lawrence Kinnard 19p, Monyea Pratt 18p, Chris cooper 11p, Jordan Williams 11p, Radu Paliciuc 6p, Tyler Laser 5p.

Pentru BC CSU Sibiu urmează partida din deplasare la Dinamo București. Meciul se joacă luni, 19 martie, de la ora 18.30, și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a clubului sibian.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*