CSU Sibiu – FC Argeș. Prindem adversarul la momentul potrivit?

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au parte de un nou meci greu, sâmbătă 9 aprilie, de la ora 18, în Sala Transilvania. Întâlnesc FC Argeș, locul trei în clasament, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii naționale de baschet masculin.

foto: facebook/CSU Sibiu

Elevii lui Hoyo au de înfruntat o echipă în căutări, care și-a pierdut busola începând cu luna martie. După o serie incredibilă de 9 victorii la rând, FC Argeș a cedat de 3 ori în ultimele 4 etape, la Voluntari, la Tg. Jiu și acasă cu U-BT, reușind un singur succes, acasă cu Dinamo într-un meci cu foarte puține puncte, 66-61.

Chiar înaintea seriei excelente, care a dus FC Argeș pe podium, CSU Sibiu îi administra o înfrângere în Sala Trivale, 77-87 în turul sezonului regulat.

Echipa noastră pornește cu moralul grupării care a acumulat victorii în ultimele 3 runde și care are avantajul terenului propriu. Practic, odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie, CSU Sibiu și-a recăpătat suflul în special în partidele desfășurate acasă, unde a învins inclusiv campioana U-BT Cluj (85-82, luna trecută) autoarea unei performanțe incredibile pentru baschetul masculin românesc, miercuri, în FIBA Europe Cup.

Sibienii vin după isprava de la Miercurea Ciuc, când au bifat cea de-a 14-a victorie din sezonul regulat, 78-75, la capătul unui meci decis abia în ultimele secunde. Deși întâlneau ultima clasată, cu doar 5 victorii în 25 de partide, era să o facă lată, câștigând la o singură posesie lungă, după ce au condus pe tabelă mai bine de trei sferturi din meci.

„Luptăm pentru play-off“

Mirel Dragoste e încrezător înaintea partidei de mâine. „O să fie o partidă foarte disputată. Știm că ei luptă pentru primele locuri din campionat, dar noi luptăm pentru accederea în play-off și vrem să facem un meci bun. Sper că suporterii o să fie alături de noi, în număr foarte mare, vrem să dăm totul pe teren, să arătăm ce am lucrat toată săptămâna la antrenamente, pentru că am muncit din greu“, transmite Dragoste.

Luptăm pentru play-off așa că avem nevoie de victorie“, explică Miguel Angel Hoyo starea de spirit înaintea duelului cu FC Argeș.

Biletele costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru elevii până la 14 ani. Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc. Pot fi achiziționate de aici> https://bit.ly/3ulcuYE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*